“És un plaer haver pogut tornar nou anys després en aquest poble que tanta sort ens ha portat”

Els Amics de les Arts a Calaf
2018 , Festivals Alta Segarra , Notícies

“És un plaer haver pogut tornar nou anys després en aquest poble que tanta sort ens ha portat”

Xarim Aresté a Calaf

Aquest passat cap de setmana es va cloure la tercera edició dels Festivals Alta Segarra. Va ser a la plaça Gran de Calaf on van tenir lloc els concerts de Xarim Aresté, divendres, i Els Amics de les Arts, dissabte. El festival estiuenc ha tancat aquesta tercera edició amb un balanç molt positiu i és que s’ha assolit la xifra de 1.500 espectadors i 400 tastos gastronòmics servits. L’atractiu dels grups, l’encant de l’Alta Segarra i l’oferta gastronòmica de proximitat està fent créixer i consolidar, any rere any, aquesta proposta cultural que aposta per la música de qualitat i el territori.

Amb la façana de l’església de Sant Jaume, el campanar i l’eclipsi de lluna com a magnífic teló de fons, Xarim Aresté va presentar divendres el seu darrer treball en solitari, Polinèsies. La contundència de la veu del cantant de Flix, una interpretació magistral a la guitarra i la força de la seva banda van entusiasmar al públic reunit a la plaça. Aresté va desplegar el seu carisma, no només com a músic, sinó també interpel·lant als espectadors i explicant històries personals i molt lligades a la seva terra.

Dissabte, gairebé 500 persones es van reunir a la plaça per posar el punt i final del festival amb un gran concert. Els Amics de les Arts van presentar el seu darrer disc d’estudi, Un estrany poder. Entre els assistents s’hi trobaven molts fans de la banda que van corejar totes les cançons.

Els Amics de les Arts a Calaf

Amb moltes dosis de bon humor, durant el concert, que es va allargar gairebé dues hores, la banda va intercalar les noves peces amb hits com “L’Home Que Treballa Fent de Gos”, “Lousiana o els camps de cotó i “4-3-3”. No hi va faltar “Jean-Luc”, un dels seus temes més coneguts que justament, tal i com van recordar, van estrenar a Calaf fa 9 anys en el concert de presentació del disc Bed&Breakfast i que des de llavors “hem tocat en tots i cada un dels nostres concerts”, van destacar.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *