Calonge ofereix cursos formatius als veïns

Notícies

Calonge ofereix cursos formatius als veïns

L’Ajuntament de Calonge de Segarra ofereix una gran varietat de cursos per als veïns del municipi que van des dels esports fins als primers auxilis. En l’àmbit esportiu, a principis del mes d’octubre va començar el curs de gimnàstica de manteniment No et rovellis, fes salut!, que compta amb una vintena de veïnes del municipi. Pel que fa a la informàtica, l’entitat ha organitzat una nova edició del curs d’informàtica per adults.

El curs va adreçat a persones amb coneixements bàsics o mitjans d’informàtica i es faran dos nivells. En el bàsic s’aprendran els primers passos amb l’ordinador, l’inici al sistema operatiu, internet, correu electrònic, xarxes socials, Word i àlbums de fotografies; i en el nivell mitjà, aprendre l’ús del Word, l’Excel, Internet, xarxes socials i àlbums de fotografies.

Els amants de la cuina també tenen l’opció de fer un taller de cuina de tardor, organitzat pel Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia. El curs consistirà en fer un menú de castanyada, cuina de tardor, un taller d’iniciació al pa, cuina ràpida, cuina d’hivern i un menú de Nadal. En aquest cas, el curs s’imparteix al Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia (Passeig Josep M. Llobet, s/n – Els Prats de Rei). El consistori de l’Alta Segarra també ha pensat en els primers auxilis i el proper 14 de novembre es farà un curs per a identificar els perills que ens envolten, com actuar en casos d’emergència, què fer en cas d’hemorràgia, com actuar en un ennuegament o aplicar la reanimació cardiopulmonar. El curs inclou la possibilitat de fer un examen el mateix dia, també gratuït, per a obtenir un certificat de coneixements de suport vital bàsic.
Text: Meritxell Soria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *