Decasports Mercat de Calaf: s’amplia el termini d’inscripció

Decasports 2015

Decasports Mercat de Calaf: s’amplia el termini d’inscripció

S’amplia fins el 31 d’Agost de 2015 el termini d’inscripció al Decasports Mercat de Calaf que se celebrarà en el marc de la Festa Major de Calaf 2015. A més a més, hi ha un canvi pel que fa a les categories, ja que finalment podran inscriure equips mixtes, i es podran afegir persones en equips ja creats.

Els diferents esports del Decasports podran ser jugats per qualsevol dels components del equip i a més hi podran haver canvis volants durant els partits. Es jugarà amb el reglament de cada esport, amb les particularitats que es designin.

Ja s’han concretat els horaris dels partits:

Els partits de futbol, vòlei i bàsquet (tots ells de 3×3) se celebraran els dies 7, 8 i 9 de setembre a la Zona Oest. Es jugaran de 17 a 20 h. en les categories fins a 16 anys, i de 20 a 23 h. en les categories superiors. La fase final serà el darrer dia, el 9 de setembre.

Pel que fa a tenis, tenis taula i waterpolo, es jugaran els dies 8, 9 i 10 de setembre a la zona del polisportiu i la piscina en el mateix horari que els partits anteriors:de 17 a 20 h. en les categories fins a 16 anys, i de 20 a 23 h. en les categories superiors. En aquest cas, la fase final serà el dijous 10 de setembre.

Pel que fa als escacs, la competició es farà en un sol dia: el 6 de setembre, tot coincidint amb la prova de partides ràpides del Torneig de Festa Major de Calaf de la U.E. Escacs Calaf.

Finalment, les proves de ciclisme, atletisme i motor es faran el dissabte dia 12 a la tarda a partir de les 18 h.

L’entrega de premis serà al Castell de Calaf el mateix dia 12 de setembre durant el sopar concert que s’hi celebrarà. A més dels guardons ja anunciats, s’hi afegeix la creació d’un premi especial per l’esportista que competeixi amb més esports i sigui més ben valorat en el comú de la seva participació al Decasports.

 

Per més informació no dubteu en trucar al Ajuntament de Calaf (telèfon 938698512).

Decasport_Portada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *