El públic congregat a l’església de Sant Valentí vibra amb Eduard Iniesta i Gossos

L'entrevista

El públic congregat a l’església de Sant Valentí vibra amb Eduard Iniesta i Gossos

Aquest passat cap de setmana es va cloure la segona edició dels Festivals Alta Segarra. Va ser a l’entorn de l’església de Sant Valentí, a Sant Martí Sesgueioles, on van tenir lloc els concerts d’Eduard Iniesta, divendres, i els Gossos, dissabte. El festival estiuenc ha tancat la segona edició amb molt bona nota, i és que més de 1.000 persones han gaudit dels concerts proposats que, gràcies a la qualitat dels artistes i dels espais on han tingut lloc, s’han convertit en un gran reclam cultural que se suma a la interessant oferta turística de l’Alta Segarra.

L’església de Sant Valentí es va convertir, de nou, en un espai privilegiat i ple d’encant. Una il·luminació i decoració acurada van fer que els assistents se sentissin privilegiats de viure aquest concerts en un espai tan màgic.

El cap de setmana va començar amb un dels grans referents dels sons mediterranis del nostre país, el guitarrista Eduard Iniesta. Autor d’una música molt personal i destacat multiinstrumentista de corda, aquest músic va estar acompanyar d’un grup format per quatre grans músics catalans escollits per la complicitat artística i personal amb Iniesta. Plegats van aconseguir una sonoritat molt especial, que juntament amb l’entorn, van fer viatjar el centenar d’espectadors presents al concert per imatges sonores captivadores.

Dissabte, el grup Gossos va celebrar el concert més concorregut d’aquesta edició dels Festivals Alta Segarra. 320 persones van acompanyar els manresans en la presentació del seu darrer treball, “Zenit”. Durant el concert, Gossos va saber connectar amb el públic, buscant la seva complicitat i implicació. Gairebé dues hores de música durant les quals van sobresortir els temes d’aquest darrer disc, però sense oblidar les cançons que formen part dels 24 anys de trajectòria del grup que el públic va demanar i corejar intensament.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *