El tennis taula i la cursa de bicicleta tanquen la primera edició de Decasports Mercat de Calaf

Decasports 2015 , Resultats

El tennis taula i la cursa de bicicleta tanquen la primera edició de Decasports Mercat de Calaf

Avui, el tennis taula i la cursa de bicicleta han sigut el punt final de la primera edició de Decasports Mercat de Calaf amb una àmplia participació, magnífic esperit esportiu i unes condicions meteorològiques bastant benignes, gairebé fins a la volta final dels ciclistes, quan han caigut quatre gotes cap el tard.
No cal dir que volem repetir aquesta experiència, tan positiva pels participants com per nosaltres, Àgora Alta Segarra. L’organització ha suposat molta feina, però tothom l’ha fet de bon grat i tenim la impressió que ha donat moltes satisfaccions al poble i el seu entorn.
El matí, la cursa de karts ha sigut tot un èxit, ah, i sense accidents. Us recordem que demà, diumenge, tothom que vulgui i ot conduir una mica bé podrà donar unes voltes en aquests vehicles al Polígon Industrial calafí.
La cursa de bicicletes, amb 38 participants, constava d’un recorregut de dues voltes de cinc kilòmetres, que anaven des de la plaça dels Arbres fins al turó de Sant Sebastià i tornada.
Un altre cop ens ha sorprès la potència esportiva imparable del jove calafí Josep Ramon Montaner, que ha fet el circuit en uns 27 minuts i amb un avantatge de més de dos minuts a la primera volta sobre el més immediat seguidor, tota una gesta. Ben fet Josep Ramon!!!

Els resultats de tenis de taula són:
Aleví
Campió: Barça Team
Cadet: Aguilar Team
Sènior
1.- Agora Units
2.- Experience Team
3.- Vais a Pillar, Vale
4.- Espartanos de Cartón
5.- Colacao
6.- La Famiglia
7.- Recreativo Juerga
Ciclisme
Aleví/infantil
1.- Barça Team
2.- Minions
Cadet
1.- Aguilar Team
2.- Tocatardans
Senior
1.- Espartano
2.- Recreativo
3.- Vais a pillar
4.- La familia
5.- Colacao
6.- Agora Units
7.- Experience Team

Text: Ramon Santaulària

Fotos: Josep Camí i Ramon Santaulària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *