Els Amics de les Arts, Andrea Motis i “Tossudament Llach”, grans atractius de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra

Els Amics de les Arts actuaran pel públic de l'Alta Segarra
Festivals Alta Segarra , Notícies

Els Amics de les Arts, Andrea Motis i “Tossudament Llach”, grans atractius de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra

Els amants de la música ja poden reservar-se les dates per a no perdre’s cap de les propostes que, per tercer any consecutiu, tindran lloc al juliol a diferents poblacions de l’Alta Segarra. “Els Amics de les Arts”, cap de cartell de la tercera edició del festival, actuaran el dissabte 28 de juliol per presentar el seu darrer treball, “Un estrany poder”.

El 13 de juliol, Andrea Motis, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina presentarà al públic segarrenc l’àlbum “Emotional Dance”. Es tracta del seu debut en solitari que arriba després d’haver editat sis discs aclamats per la crítica al costat de baixista Joan Chamorro.

El darrer dels plats forts d’enguany serà el concert de la  Simfònica de Cobla i Corda que amb el concert “Tossudament Llach” compartirà amb el públic les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach. Això tindrà lloc el dia 20 de juliol i comptarà amb l’especial col·laboració de les cantants Elena Gadel i Bet Rodergas.

Els concerts tindran lloc en tres espais emblemàtics de l’Alta Segarra. A més de Calaf, cada any es busquen indrets de diferents pobles del territori perquè, mitjançant la música i la cultura es puguin donar a conèixer, s’ajudi a revaloritzar-los i atraure turisme de qualitat. I com en les dues primeres edicions, el vessant musical s’acompanyarà d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast amb productes de proximitat.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *