Els espais de la quarta edició

Quarta edició dels Festivals Alta Segarra
Home

Els espais de la quarta edició

En aquesta quarta edició, seguint una de les característiques principals d’aquest festival estiuenc, els concerts tenen en diferents espais emblemàtics o històrics de l’Alta Segarra. Enguany se celebraran a la Capella de la Puríssima Concepció, a Pujalt; a l’Església de Sant Andreu, a Aguilar de Segarra; i al Bosquet del Rentador de Calaf.

En cada edició s’alternen aquests espais amb la voluntat que diferents indrets dels pobles del territori puguin, mitjançant la cultura i la música, donar-se a conèixer i prendre valor entre nous visitants. És un element més de cohesió de la prestesa comarca de l’Alta Segarra que reforça els vincles entre els pobles i el treball en xarxa entre les associacions del territori.

 

Capella de la Puríssima Concepció acollirà Mishima i Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor


PUJALT
CAPELLA DE LA PURÍSSIMA CONCEPCIÓ

situada a l’entrada del poble, a ran de muralla, es tracta d’una construcció del segle XIV-XV, documentada des del 1399. Construïda amb pedra, té una sola nau amb volta apuntada i un original campanar de forma triangular amb tres arcs i costats arrodonits. Presidida per una imatge gòtica de la Mare de Déu amb el Nen, es va construir perquè l’església parroquial es trobava fora de la muralla.

➡️ Com arribar-hi

 

 

L'Església de Sant Andreu serà l'escenari del segon cap de setmana dels festivalsAGUILAR DE SEGARRA
ESGLÉSIA DE SANT ANDREU

Aquesta església és un edifici de planta rectangular amb absis de planta quadrada i dues capelles laterals per banda. La torre del campanar, de planta quadrada, està situada al costat de l’església. La pedra dels murs es va portar des de l’antiga parròquia, situada a la zona del castell d’Aguilar. Justament, aquesta església es va construir en acabar la guerra civil per  substituir la primitiva del castell, destruïda l’any 1936 i traslladada temporalment a la capella de Sant Miquel, al peu de la muntanya del castell.

➡️ Com arribar-hi

 

 

El Bosquet del Rentador serà el darrer escenari dels Festivals Alta Segarra

CALAF
EL BOSQUET DEL RENTADOR

Aquest bosc és un espai idíl·lic ubicat al costat dels antics rentadors de Calaf. Fa pocs anys que s’ha recuperat com un dels pulmons verds del municipi i s’ha convertit en una zona d’esbarjo que gaudeix de gran atractiu paisatgístic des d’on es divisa tot el municipi, destacant el campanar, que té una alçada de 56,60m, i el castell, construït fa gairebé un miler d’anys, al voltant del 1015.

➡️ Com arribar-hi 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *