Els Mossos d’Esquadra a Calaf?

Notícies

Els Mossos d’Esquadra a Calaf?

L’alcalde demana una comisaria dels Mossos d’Esquadra a Calaf per cubrir l’Alta Segarra en una reunió mantinguda el 18 de maig amb la directora dels Serveis Territorials de Governació, Ivet Castaño.

L’alcalde de Calaf, Jordi Badia, va mantindra una reunió a setmana passada amb la directora dels Serveis Territorials de Governació a la Catalunya Central, Ivet Castaño. Durant la trobada a l’Ajuntament de Calaf es varen abordar diferents qüestions importants per a Calaf i també per als pobles de l’Alta Segarra.

En aquesta reunió, la demanda d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra ubicada a Calaf s’ha tornat a posar sobre la taula. L’alcalde argumenta que el servei de la policia catalana és bo, però el problema és que ha d’abastar massa territori. Per als agents és difícil garantir la seguretat, a més de a Calaf, “de tots els pobles disseminats o les masies separaddes, i fer-ho a temps”.

Els passos a seguir per aconseguir fer realitat la comarca de l’Alta Segarra, el deute que manté la Generalitat amb el consistori calafí i diferents qüestions relacionades amb els habitatges de protecció oficial del municipi han estat els altres temes que s’han tractat durant la trobada d’aquest dimecres.

Per la seva part, Ivet Castaño s’ha compromès a canalitzar les diferents demandes del govern local de Calaf als departaments corresponents de la Generalitat per tal de trobar la millor solució.

Autora: Meritxell Soria

comentaris a info@agoraaltasegarra.cat

mossos1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *