Festivals Alta Segarra 2017

Els Festivals de l’Alta Segarra són una atractiva proposta cultural que enguany presenta sis concerts. Tots ells tenen lloc en diferents espais emblemàtics de l’Alta Segarra amb l’objectiu que, mitjançant la música i la cultura, es puguin donar a conèixer i se’ls ajudi a prendre valor. En aquesta segona edició seran el Bosc del Rentador de Calaf, la torre de la Manresana, ubicada als Prats de Rei, i l’església de Sant Valentí de Sant Martí de Sesgueioles.

El vessant musical del festival s’acompanyarà d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast que, en aquesta ocasió, coordinarà el Grup Anifalac.

PROGRAMA

Nits a Calaf

14/07: Marina Rossell

15/07: Obeses presenta “Verdaguer, ombres i maduixes”

Nits als Prats de Rei

21/07: Bikimel

22/07: La Iaia

Nits a Sant Martí de Sesgueioles

28/07: Eduard Iniesta

29/07: Gossos

3 respostes a «Festivals Alta Segarra 2017»

 1. Bon dia,

  He remenat per tot el web i no aconsegueixo informar-me sobre el tema del tast: lloc, horari, de que consta….? Em podrieu orientar?
  Per que el web de l’empresa de venda d’entrades no es pot consultar en català?
  Salutacions,

  Carme Carbonell

  1. Benvolguda Carme,

   informar-te que a través del tast gastronòmic podràs degustar productes de proximitat del nostre territori acompanyats d’una copa de cava o de vi. En cap cas està pensat com un sopar. El tast es podrà fer abans o després de cada espectacle, però no durant per no interrompre els intèrprets. Si et fa falta més informació només ens ho has de demanar.

   Per altra banda, el web tictactickets està en castellà, tot i que pots trobar la informació dels nostres concerts en català. Procurarem millora aquesta qüestió en futures ocasions.

   Gràcies pels teus comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *