Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, nou espectacle confirmat per a la quarta edició dels Festivals Alta Segarra

Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor
2019 , Festivals Alta Segarra , Notícies

Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, nou espectacle confirmat per a la quarta edició dels Festivals Alta Segarra

En la seva quarta edició, els Festivals Alta Segarra comptaran amb un espectacle captivador. La nit del 12 de juliol, Jo Jet i Maria Ribot presentaran una manera única de viure el seu darrer treball discogràfic, Lliure o Descansaramb una nova proposta escènica en la qual s’acompanyen d’un cor de set persones.

Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Pau Lafoz, Ruth Garcia, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics, coristes i cantants que acompanyaran el duet manresà en aquest format. El projecte compta amb els arranjaments de Magalí Sare, cantant i compositora de jazz, membre de Quartet Mèlt, Eduard Gener, cantautor i productor de soul i Ricard Cots, arreglista, membre del cor i estudiant de pedagogia a l’ESMUC. Martí Torras, director escènic de teatre (Rhum, El Testament de Maria) i música (The Mamzelles, La Pegatina, Els Catarres) s’ha encarregat de la direcció escènica.

Per a aquest espectacle, Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor selecciona alguns dels treballs que formen part del seu darrer disc i el presenta en un format diferent, una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de la simplicitat dels elements.

Lliure o Descansar és el segon disc de Jo Jet i Maria Ribot amb el què han fet més de setanta concerts. Un projecte marcat per col·laboracions artístiques de diferent caire – des de la gravació al Konvent de Cal Rosal, la col·laboració del cantautor Roger Mas i l’actriu Elisabet Casanovas, la producció de Jordi Casadesús de La Iaia – i la bona acollida per programadors i públic d’arreu del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *