La segona edició dels Festivals Alta Segarra atrau més de 1.000 espectadors

Festivals Alta Segarra , Notícies

La segona edició dels Festivals Alta Segarra atrau més de 1.000 espectadors

Més enllà de fer una proposta cultural – proposant sis concerts de gran qualitat com són Marina Rossell, Obeses, Bikimel i La Iaia, Eduard Iniesta i Gossos- Àgora Alta Segarra ha aconseguit superar un dels principals objectius d’aquest festival estiuenc com és el de convertir-se en un nou pol d’atracció de visitants foranis cap a diferents espais del territori. La manera és valoritzant i fent atractius aquests espais emblemàtics que enguany han estat el Bosc del Rentador de Calaf, la Torre de la Manresana dels Prats de Rei i l’església de Sant Valentí de Sant Martí de Sesgueioles. A més, el festival s’ha convertit en una bona eina de cohesió de la comarca.

El projecte preveu que cada any el certamen canviï d’ubicació i se celebri en diferents indrets emblemàtics de la comarca. Per això, passat l’estiu, s’iniciaran contactes amb diferents administracions perquè durant l’estiu vinent es pugui celebrar la tercera edició dels Festivals de l’Alta Segarra en nous espais.

Enguany, el vessant musical del festival s’ha maridat amb una proposta gastronòmica en la qual s’oferien tastos amb productes KM0 de primera qualitat regats amb una copa de vi o de cava. A més del Grup Anifalac de Calaf, organitzadora d’aquest tast, Àgora Alta Segarra ha comptat enguany amb la col·laboració de l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra, del Prats de Rei, i la Corriola de Sant Martí Sesgueioles que s’han encarregat d’ambientar els espais amb llums i atractius elements decoratius.

L’entitat organitzadora també ha tingut el suport dels ajuntaments de Calaf, els Prats de Rei i Sant Martí Sesgueioles, així com el de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. A més, ha aconseguit comptar amb la implicació i patrocini de 60 empreses del territori que han ajudat a fer realitat aquesta segona edició del festival.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *