L’Ajuntament de Calaf i Àgora Alta Segarra signen un conveni de col·laboració

Festivals Alta Segarra , Notícies

L’Ajuntament de Calaf i Àgora Alta Segarra signen un conveni de col·laboració

En el marc del Reglament de subvencions i convenis, l’Ajuntament de Calaf ha signat un conveni de col·laboració amb Àgora Calaf. Amb acords com aquest el consistori pretén impulsar el teixit associatiu de la vila alhora que busca una forma eficient de col·laboració amb les entitats culturals.

El conveni determina la subvenció que s’atorga a l’entitat com a suport a l’organització de la segona edició del Decasports, que comença avui. Alhora, el document preveu que l’Ajuntament faciliti el suport logístic, la publicitat i la difusió necessària per a la realització de les activitats programades que contribueixin a la promoció de l’esport i la cultura. En aquest sentit, l’Ajuntament de Calaf també ha donat d’alta a l’Associació Àgora Alta Segarra com a programador de l’aplicació Programa.cat, un model estable d’ajuts directes per a la contractació d’espectacles i concerts de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. Per la seva part, l’entitat assumeix la gestió econòmica, de recursos humans i de seguretat de les activitats que organitzi.

Segona edició del Decasports
Avui s’enceta a Calaf la segona edició del Decasports, organitzat per Àgora Alta Segarra, amb la participació de nou equips. Es tracta d’una competició en la qual diversos conjunts d’un màxim de 6 participants han de competir en deu modalitats esportives diferents. En aquesta edició s’han canviat els esports que seran: futbol sorra, vòlei aigua, pitxi, cars, bàdminton, bitlles catalanes, mate, bici de relleus, bàsquet adaptat i pàdel surf. La competició ha començat a les 19.00 hores a la Zona Oest amb els partits de la lligueta de bàsquet adaptat, futbol sorra i mate, que duraran fins a les 22.00 hores. Demà dimarts, 28 de juny, se celebraran les semifinals i les finals d’aquestes disciplines. Les tres finals tindran lloc a partir de les 21.12 hores. Les diferents disciplines s’aniran desenvolupant durant tota la setmana fins al dia 2 de juliol.

Quatre concerts a Calaf i a Calonge de Segarra
Els Festivals de l’Alta Segarra és la nova proposta cultural d’Àgora Alta Segarra per als dos darrers caps de setmana de juliol. Els primers dos concerts se celebraran al Castell de Calaf. El 22 de juliol, a partir de les 22.30 hores, hi haurà l’actuació de Toni Xuclà i Gemma Humet amb l’espectacle ‘Poemes que es fan cançons i cançons que esdevenen poemes’. L’endemà, al mateix lloc i la mateixa hora, serà el torn del cantant Joan Isaac amb ‘Joies italianes i altres meravelles’, que amb cançons italianes d’autor farà una declaració d’amor a una música i un país que l’apassiona, Itàlia. El següent cap de setmana els Festivals de l’Alta Segarra es traslladaran fins a l’Església de Santa Fe de Calonge de Segarra on, el divendres 29 de juliol a les 22.30, tindrà lloc el concert de Lídia Pujol que amb l’espectacle ‘Farem la revolució i la tornarem a fer’, a través del qual, conscient de la necessària confrontació activa contra la injustícia i la mentida, la cantant cerca la veritat a cada petita cruïlla. Daniel Anglès i el seu “Punto de Rocío” serà el protagonista del darrer concert el dissabte 30 de juliol, a les 22.30h hores, a la mateixa església de Calonge de Segarra. Anglès interpretarà temes de la desapareguda cantant Rocío Jurado amb nous arranjaments de Marc Sambola. La vessant musical del festival s’acompanya d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts hi haurà tasts amb cuina tradicional de la comarca. A més, els establiments comercials, de restauració, turisme rural o, fins i tot indústries que hi estiguin interessades, podran mostrar els seus productes mitjançant diferents estands. L’entrada anticipada per a cada concert és de 12 euros mentre que a taquilla el preu serà de 15 euros. Qui ho vulgui podrà acompanyar el concert d’un tast i una copa de cava per 17 euros, si és anticipada, o per 20 euros si es compra el paquet a la taquilla. A més, s’han posat a la venda abonaments per poder assistir als quatre espectacles per 40 euros, o per 60 euros si s’agafa l’abonament i el tast i copa de cava en cada concert. Per comprar les entrades anticipades cal enviar un correu electrònic a festivalsaltasegarra@gmail.com o trucar als telèfon 646 338 169 o 646 340 237.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *