Més enllà de l’oferta cultural, també som una proposta gastronòmica

2018 , Festivals Alta Segarra

Més enllà de l’oferta cultural, també som una proposta gastronòmica

Els Festivals Alta Segarra són també una proposta gastronòmica. I és que en paral·lel a la proposta musical, cada un dels concerts es marida amb un tast amb productes de Km0 de primera qualitat que organitza l’entitat calafina, Grup Anifalac.

Aquesta conjunció crea una oferta cultural i gastronòmica que se suma a l’atractiu del paisatge i de la història del territori per acabar conformant una interessant oferta per a les més de 60 cases rurals de la comarca, augmentant així l’atractiu per a visitar-les.

En l’edició d’enguany els comensals podran descobrir la botifarra de Cal Torrens, les hamburgueses de Xais Adoració, les melmelades de La Senalla, els formatges de Veciana i els pastissos de Núria Alemany. Tot plegat regat amb vins i caves del les Bodegues Maset, el celler del Festival.

Tags:
  • Hola,
    Tinc un parell de consultes a fer més que no pas comentaris:
    – Es possible tenir opció vegeteriana en el tast gastronòmic?
    – El tast gastronòmic és abans o després del concert?

    Gràcies

    1. Hola Núria,

      feta la consulta, sí que seria possible fer una opció vegetariana del tast gastronòmic, però ens hauries d’indicar per a quins concerts seria.
      El tast el pots fer abans del concert, a partir de les 21.30h, o bé després d’acabar l’espectacle.

  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *