Nova Junta directiva a la Unió Calafina

Notícies

Nova Junta directiva a la Unió Calafina

Recentment, la Unió Calafina va celebrar la reunió anual ordinària de socis en la qual es va aprovar la nova Junta directiva de l’entitat. Està formada per set membres: Pilar Diez, Anna Martí, Maribel Morellón, Joan Roig, Josep Enric Vila, Manel Perez i Jordi Mas, que n’és el nou president. La nova junta enceta una etapa que s’allargarà fins a l’any 2020.

 Entre els objectius que s’ha marcat la nova directiva hi ha el de fer créixer el número de socis, fer que l’entitat esdevingui una eina important en el desenvolupament festiu i cultural de Calaf, col·laborar amb altres entitats i amb l’Ajuntament, i fer créixer l’orgull de pertinença dels associats a la Unió Calafina.

 En concret, durant la reunió es va explicar que es mantindran les sessions de ball, es faran noves propostes culturals, s’estudiarà la possibilitat de projectar cinema i s’activarà una programació destinada als més joves a qui es dirigirà, de manera especial, una nova campanya de captació de socis.

 En aquesta sessió el nou president, Jordi Mas, va avançar la voluntat de celebrar el 120è aniversari de la consitutició oficial de l’entitat. També va explicar que s’estudiarà la possibilitat de convertir la Unió Calafina en una fundació amb l’objectiu que els col·laboradors puguin obtenir beneficis fiscals, sense que això suposi que els socis perdin cap dret.

 Projecte de remodelació

Una vegada constituïda la nova junta, es va celebrar una sessió extraordinària en la qual es va aprovar la sol·licitud d’una subvenció al programa europeu Leader per tirar endavant el projecte de rehabilitació de l’edifici del Casino i per adequar la sala amb la infraestructura de llum i so necessària.

Unio Calafina

Font: Ajuntament de Calaf

Comentaris a info@agoraaltasegarra.com

Abril de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *