Tossudament Llach i la La Folie prenen el relleu per actuar a Veciana en el segon cap de setmana dels Festivals

2018 , Festivals Alta Segarra , Notícies

Tossudament Llach i la La Folie prenen el relleu per actuar a Veciana en el segon cap de setmana dels Festivals

El segon cap de setmana dels Festivals comença aquest divendres, 20 de juliol amb Tossudament Llach, el vuitè treball de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, guardonat amb el Premi Enderrock per votació popular al millor disc de música clàssica del 2016. Un recull antològic de la trajectòria de Lluís Llach des dels seus inicis als escenaris fa 50 anys.

Amb aquest espectacle la simfònica fa el seu petit “homenatge a una gran obra que, per la seva bellesa, calidesa, sensibilitat i transcendència, ha inspirat tantes persones”, explica el president executiu de Metalquimia, Josep Lagares, afegint que “aquest treball vol ser sobretot una mostra de gratitud i reconeixement a la persona, al músic, al poeta, al mestre, al patriota que tantes vegades ens ha ensenyat el camí”.

A banda de la mateixa formació de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, es comptarà amb la col·laboració de les cantants Beth Rodergas i Elena Gadel, que ja han actuat en anteriors ocasions amb la Simfònica i que en aquest ocasió posaran veu a les grans cançons del cantautor de Verges.

La Foliecitat
L’endemà dissabte, el públic de l’Alta Segarra podrà descobrir que és la Foliecitat amb La Folie, la  banda encapçalada per la veu de Paula Giberga i la guitarra d’Andreu Roig. Després de debutar al 2016 amb un disc titulat Traficants de somnis, el segon llarga durada del grup els ha servit per convertir-se en els guanyadors del Premi Enderrock de la crítica al grup revelació del 2017. Cançons optimistes, felicitat a ritme de pop i molta alegria és el que transmeten en el seu directe els barcelonins La Folie.

Només cal escoltar el single “A foc lent” per comprovar-ho, que a la vegada és la manera com el grup barceloní entén el seu procés. Poc a poc, sense pressa, però assaborint cada moment que la música els dona l’oportunitat de gaudir. En aquest treball la potència ha guanyat terreny conquerint territoris

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *